Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 Quamtrax Isopro 908 gr | Supreme Supps

Quamtrax Isopro 908 gr

Quamtrax Isopro

Quamtrax Isopro CFM – Det Perfekte Isolerede Valleproteinvalg

Isopro CFM er en exceptionel isoleret valleproteinmulighed, skabt ved hjælp af den avancerede Cross-Flow Microfiltration (CFM™) metode for at bevare proteinets naturlige integritet.

 

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Quamtrax Isopro CFM – Det Perfekte Isolerede Valleproteinvalg

Isopro CFM er en exceptionel isoleret valleproteinmulighed, skabt ved hjælp af den avancerede Cross-Flow Microfiltration (CFM™) metode for at bevare proteinets naturlige integritet.

Vi har nøje udvalgt dette isolatproteinpulver, ikke blot for dets imponerende kvalitet, men også for dens udsøgte smag, som skiller sig ud fra andre isolerede proteiner på markedet.

Den sofistikerede CFM™ metode eliminerer næsten fuldstændigt fedt og laktose, hvilket resulterer i et letfordøjeligt protein, der absorberes hurtigt i kroppen. Derudover tilbyder Isopro CFM™ en rig mængde BCAA’er (forgrenede aminosyrer), der matcher niveauet for isoleret valleprotein.

Isopro CFM™ er ideel til indtagelse efter træning eller som en del af din daglige proteinrutine. Den indeholder Kyowa™ glutamin, der fremskynder muskelgendannelse efter træning, uanset træningstype. Som ekstra sikkerhed for kvalitet anvender Quamtrax Nutrition PROVON™ som råmateriale, hvilket garanterer enestående smag, praktisk talt fri for fedt og sukker. Dette isolerede valleprotein udgør hele 88% af produktet.

Med en høj koncentration af BCAA’er og glutamin fremmer Isopro CFM™ ekstrem restitution og proteinsyntese, hvilket gør det til det ideelle valg for den dedikerede træner.

Forkæl dine smagsløg med vores nye uovertrufne udvalg af varianter, alle uden tilsat sukker. Isopro CFM™ leveres i en praktisk beholder på 908 gram, der sikrer en langvarig forsyning af førsteklasses valleproteinisolat. Giv din krop, hvad den fortjener, med Quamtrax Isopro CFM – Højdepunktet inden for isolerede valleproteiner.

Ingredienser:

  • Mælkeproteinisolat (Whey Protein Isolate) PROVON
  • L-Glutamin (4% KyowaTM Quality)
  • Smagsstoffer
  • Fortykningsmiddel: Guargummi
  • Sødestof: Sucralose

Indeholder laktose og soja. Kan indeholde spor af gluten, nødder og æg.

Vægt 0,9 kg
Smag

Mango & Passion fruit, Chocolate, Cookies and cream, Strawberry Kiwi, Vanilla Biscuit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quamtrax Isopro 908 gr”

Select a Pickup Point

Quamtrax Isopro 908g
Quamtrax Isopro 908 gr
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 299,00 kr.. Vælg varianter