Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 Per4m Isolate | Supreme Supps

Per4m Isolate

Per4m Whey Protein er den meste solgte whey protein i UK. Hvorfor? Kort sagt den smager vanvittigt.

 

549,00 kr.

Per4m Isolate

per4m-5

Per4m whey er den meste solgte whey protein i UK. Hvorfor? Kort sagt den smager vanvittigt. Nogen vil næsten sige at den smager for meget, hvis man kan sige det:)

Og nu er den også tilgængelig i Isolate i 2 kgs bøtter til dig der vil have en renere protein Her får du hele 87 gr protein pr 100 gr i bøtter af 2 kg

Hvad enten du er kræsen ang smag er der der nogle sindsyge lækre smagsvarianter som efter sigende er en af de bedste der findes. 

Den indeholder en utrolig række essentielle aminosyrer, som absorberes hurtigt af kroppen. Valleprotein er et af de bedst undersøgte kosttilskud i verden, og forskellige undersøgelser har vist, at det kan hjælpe dig med at øge styrke, få muskler og tabe betydelige mængder kropsfedt.

Så for at cirkle tilbage til Per4ms formel, er det en stor tommelfinger op i den henseende.

– Dagligt proteinindtag bør være en fast bestanddel for alle, der er involveret i regelmæssig sport og motion.

På grund af høje træningsniveauer kan atleter kræve et større indtag af protein for at hjælpe med at understøtte væksten og vedligeholdelsen af ​​muskelmassen.

Indtagelse af 1-2 shakes ud over dine daglige måltider er en fantastisk måde at øge dit samlede protein på. Øg også kalorieindtaget og understøtter dit eget helbred og præstationsmål.

Hos PER4M mener vi, at du ikke skal ofre smag for resultater.

Hver servering indeholder meget biotilgængelige valleproteiner i concentrate og isolate. Fås i en bred vifte af lækre smagsvarianter, du vil elske. Bland nemt i vand eller mælk, eller vær kreativ og brug i snacks, cream of rice eller havregrød med højt proteinindhold.

Alle bøtter fra Per4m fås i 2 kgs bøtter

Vægt 2 kg
Smag

Chocolate brownie batter, salted caramel, Vanilla Creme, Chocolate Creme, cereal milk, White Chocolate, Strawberry creme, Red velvet cake, Caramel biscuit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Per4m Isolate”

Select a Pickup Point

per4m-5
Per4m Isolate
549,00 kr. Vælg varianter