Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 Cock punch | Supreme Supps

Cock punch

Cock punch

Verdens heftigste lugtesalt

189,00 kr.

Cock punch

Er du klar til at tage din træning til et helt nyt niveau af intensitet? Så er “C**k Punch” fra Affinity det kraftfulde valg, der vil få dig til at tage din ydeevne til det ekstreme. Men vær advaret – disse salte er uden for kategori og er kun for de modigste og mest erfarne brugere.

Hvorfor Ck Punch?** For at sige det lige ud – “C**k Punch” er vanvittigt stærk. Vi har endda skrevet det direkte på flasken! Du spørger måske, hvorfor nogen nogensinde ville bruge noget så stærkt? Her er svaret:

  1. Ultimativ Styrke: “C**k Punch” er ekstremt potent og leverer et chok af energi og klarhed, der vil få dig til at tage din træning til nye højder.
  2. Kun for De Modige: Disse salte er så intense, at du vil se, hvem der virkelig kan stå oprejst efter at have udfordret en ven til at prøve dem – med undtagelse af den ene, der faktisk tør snuse til dem fra 2 cm afstand!
  3. Advarselsmeddelelse: Dette er den vigtige del – vær ekstremt forsigtig. Disse salte er ikke for alle. Hvis du er i tvivl, skal du lade være med at købe dem. De er potente og potentielt farlige. Tænk på dem som et slag i k**k fra Tyson. Ved at købe dem accepterer du fuldt ansvar for resultaterne og forstår de tilknyttede risici. Hvis du er i tvivl, så vælg “Kick In the Dick” i stedet.

“C**k Punch” fra Affinity er en ekstremt kraftfuld løsning til de mest hardcore træningsentusiaster. Tag din træning til det yderste, men husk altid at bruge den med omhu og respekt for dens styrke. Er du klar til at tage imod udfordringen?

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cock punch”

Select a Pickup Point

Cock punch
Cock punch