Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 10X WHEY PROTEIN | Supreme Supps

10X WHEY PROTEIN

10X WHEY PROTEIN

225,00 kr.

10X Whey protein

 

Vores 10X Whey er en ægte folkefavorit, indeholdende 25g protein pr. skefuld. Den er nem at blande, nem at drikke og smager lækkert. Vi brugte tid på at perfektionere smagen af vores bedst sælgende valleproteiner, fordi vi forstod, hvor vigtigt det var for dig, at vores valle var 10X velsmagende.

Hver pose 10X Whey indeholder 700g.

FANTASTISK SMAG 10X Whey er en vallekoncentrat af høj kvalitet, der kan bruges dagligt, da den er praktisk, lækker og letfordøjelig. 10X Whey er et komplet protein, da det indeholder alle essentielle aminosyrer. 10X Whey er en nærende højprotein, lavkulhydrat og lavkalorie-shake for dem, der ønsker at opbygge muskelmasse, tabe kropsfedt og reducere restitutionstider.

VEGETARVENLIG Betror af atleter er 10X Whey en fast bestanddel for dusinvis af IFBB Pro-atleter såvel som Team GB-atleter. 10X Whey er godkendt af Informed Choice og produceret i GMP-, NSF- og IC-certificerede faciliteter i solrige Florida.

KOMPROMISSLØS KVALITET 10X Whey testes af tredjepart for forbudte stoffer og tungmetaller.

Vægt 0,7 kg
Smag

Chocolate milk, Vanilla Icecream, Bananasplit, Strawberry Milkshake

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10X WHEY PROTEIN”

Select a Pickup Point

10x-whet-chocolate1
10X WHEY PROTEIN
225,00 kr. Vælg varianter